Logo Regiobode online
Anytime Fitness opent fitnessclub in Dieren
 
Geplaatst op: 26-06-2017

DIEREN - Anytime Fitness opent eind augustus een gloednieuwe fitnessclub aan de Imboslaan 71, naast het Tango tankstation, in Dieren. In de voormalige autoshowroom wordt 700 m2 verbouwd tot een moderne, sfeervolle en gezellige fitnessclub met de modernste apparatuur en fitnessmogelijkheden. Ook worden er diverse groepslessen gegeven.

Clubmanager Josep Wolters en zijn team zijn momenteel druk bezig met alle voorbereidingen om eind augustus de club te kunnen openen voor het publiek. Zo start binnenkort de interne verbouwing met ruimtes voor fitness, groepsfitness, cardiotraining en functionele training.
Fysiotherapie Het Centrum gaat een extra praktijk starten in de fitnessclub met drie behandelruimtes. De praktijk gaat met haar cliënten gebruik maken van de mogelijkheden van de Anytime Fitnessclub. De twee partijen gaan een intensieve samenwerking aan.

Anytime Fitness is een fitnessketen met meer dan 3500 fitnessclubs wereldwijd. Sinds 2011 is Anytime Fitness ook in Nederland actief. Momenteel zijn er in Nederland 60 clubs. De clubs zijn 24 uur per dag en zeven dagen per week toegankelijk, waarbij er op de reguliere tijden ook begeleiding is door ervaren fitnessinstructeurs.
Eenmaal lid van Anytime Fitness heeft men toegang tot alle Anytime Fitnessclubs wereldwijd. De clubs kernmerken zich door het feit dat er in alle gemakken voor de klant wordt voorzien; altijd open, goed bereikbaar, gemakkelijk parkeren, professioneel en gemotiveerd personeel en een gezellige sfeer.

Het hele gebied rondom de fitnessclub wordt momenteel gerevitaliseerd met extra parkeerplaatsen en een nieuwe frisse uitstraling. Zo is de wasstraat onlangs helemaal vernieuwd en komt er de mogelijkheid om sterk vervuilde materialen (zoals bijvoorbeeld paardendekens) in speciaal daarvoor ontwikkelde wasmachines schoon te wassen.
Anytime Fitness start nog voor de vakantie met de verkoop van lidmaatschappen. Zo wordt er afgetrapt met een Knalweekend waarbij er met een aantrekkelijke korting ingeschreven kan worden. Het Knalweekend is op vrijdag 7 juli van 18.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 8 en zondag 9 juli van 10.00 tot 16.00 uur.
 

Anytime Fitness opent fitnessclub in Dieren Klik om te vergroten
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
smeijerautobedrijf RonaldJDI
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
VR
21-09
ZA
22-09
ZO
23-09
MA
24-09
DI
25-09
WO
26-09
DO
27-09
Op 21-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 22-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 23-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's
 
 
/
   
venster sluiten