Logo Regiobode online
Mensperience Store Doesburg houdt ‘We love Women weekend’
 
Geplaatst op: 25-03-2015

DOESBURG - De Mensperience Store Doesburg, het vlaggenschip van mannenmodezaak Only for Men, is gedurende het weekend van 28 en 29 maart even niet ‘only for men’. Dit speciale We Love Women Weekend, staat namelijk geheel in het teken van de vrouw. Op het thema ‘wat doe jij op 28 en 29 maart speciaal voor haar?’ vinden in en om de Mensperience Store aan de Barend Ubbinkweg in Doesburg allerlei activiteiten plaats, waarmee mannen hun vrouwelijke partner aangenaam kunnen verrassen.

Tijdens het We Love Women Weekend heeft de Mensperience Store – speciaal voor haar – van alles georganiseerd. Het enige wat mannen hoeven te doen om indruk te maken, is haar meenemen naar de Mensperience Store in Doesburg. Er zullen inspirerende fashion tips & trends te zien zijn en een aantal geweldige modeshows.
Het We Love Women Weekend wordt mede mogelijk gemaakt door nauwe samenwerking met een aantal prominente partners uit de regio. Zo nemen Jackie’s Lingerie, Only for Men, Hillenaar optiek, Door Mode, Distinto en Polarn O. Pyret actief deel aan een aantal modeshows.
Ook de andere deelnemers aan het event zullen u verrassen met geweldige aanbiedingen, variërend van gratis adviezen tot hoge kortingen. Zo kunnen dames zich laten opmaken of advies over kapsels inwinnen bij the Beautyfabriek en gelijk op de foto gezet worden door Seibella. Ook Juwelier Punte uit Arnhem is dit jaar weer van de partij met een mooie collectie horloges en armbanden. En heeft u altijd willen leren hoe u de Stijltang van Chi gebruikt, loop dan even binnen bij Bennies BarberShop. Nieuw dit jaar is dat de dames hun rijvaardigheid kunnen testen in de nieuwe Jeep Renegade beschikbaar gesteld door Kien Arnhem B.V.

Om het feest compleet te maken is er een cocktailbar, wordt er verse sushi bereid en zal Brasserie de Boerderij zorg dragen voor heerlijke Oesters. Ray Klaassen, bekend van The Voice of Holland, zal het evenement samen met DJ Rico Easter muzikaal omlijsten.

De eerste 50 kopende klanten ontvangen op beide dagen een exclusieve goodiebag voor hun vrouw of vriendin, die dan wel zelf aanwezig moet zijn. Daarnaast worden er tijdens het We Love Women Weekend nog eens op verschillende momenten mooie prijzen van de deelnemers en merken verloot. Zo verloten wij een waardebon t.w.v. 500 euro van Tommy Hilfiger te besteden op de P.C. Hooftstraat te Amsterdam.
 

Mensperience Store Doesburg houdt ‘We love Women weekend’
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
JDIautobedrijf Ronaldsmeijer
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
ZO
23-09
MA
24-09
DI
25-09
WO
26-09
DO
27-09
VR
28-09
ZA
29-09
Op 23-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 28-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 29-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's