Logo Regiobode online
Nieuwste badkleding bij Bodywear Superstore
 
Geplaatst op: 25-03-2015

WESTERVOORT - Sinds mei 2014 heeft Laura Versteeg met Bodywear Superstore een grote behoefte ingevuld in de regio. Geen outlet of groothandel, maar de allergrootste lingeriespeciaalzaak van Nederland! In een groot bedrijfspand op industrieterrein ’t Ambacht in Westervoort, achter het Tinq tankstation, zit deze unieke winkel aan Het Hazeland 2, met werkelijk alles op het gebied van ondermode en bad-kleding. BH’s in alle maten, van cup A to L. Voor ieder budget is hier iets te vinden.

De ondermode, nachtkleding én badmode is namelijk van basis tot exclusief gesorteerd in de winkel, die bijzonder huiselijk is ingericht. Niks metalen stellingen of koude sfeer, maar een mooie houten inrichting met een fijne grote houten tafel in het midden waar je met een tijdschrift heerlijk van een kop koffie kunt genieten. Zestig jaar ervaring zorgt daarnaast ook nog eens voor de grootst mogelijke kennis op het gebied van lingerie- en ondermode en dat merkt u als klant direct bij binnenkomst.

Met het lekkere voorjaarsweer en bijbehorende zonnetje, denk je ook al snel weer aan de zomer. Ook in de warmste periode van het jaar wil je er natuurlijk goed uitzien in fijne en trendy badkleding. Goed nieuws, want de allernieuwste collecties zijn nu binnen bij Bodywear Superstore! Merken als Lisca, Tweka, Beachlife, Lingadore, Sunmarin, Brunotti, Bjorn Borg, Cyell, Lentiggini, Sunflair, Opera en Prima Donna voor een ultieme pasvorm en absoluut kwalitatief hoogstaande zwem- en zon ervaring deze zomer, zodat u zonder zorgen kunt genieten van uw vakantie.

Ruime, frisse paskamers en een winkel waar ook de moderne man zich prima op zijn gemak voelt. Met een krantje, gratis wifi en voldoende mannenshorts, zal de mannelijke klant ook helemaal op zijn wenken bediend worden. De nieuwste collecties van alle grote topmerken waar u nooit te veel voor betaald! Kom zelf kijken in de winkel naar al het moois dat Bodywear Superstore u te bieden heeft, de koffie staat voor u klaar en is nét zo gratis als het deskundige advies en de parkeerplaatsen voor de deur. De openingstijden zijn maandag tot en met donderdag van 09.00 tot 18.00 uur, op vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur en op zaterdagen van 10.00 tot 17.00 uur. U bent niet in de gelegenheid onze winkel te bezoeken? Geen probleem! U kunt ook uw bestellingen doen via de website.

Bodywear Superstore, Het Hazeland 2 Westervoort, Tel.: (026) 737 0298; www.bodywearsuperstore.nl
 

Nieuwste badkleding bij Bodywear Superstore Klik om te vergroten
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
autobedrijf RonaldJDIsmeijer
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
VR
21-09
ZA
22-09
ZO
23-09
MA
24-09
DI
25-09
WO
26-09
DO
27-09
Op 21-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 22-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 23-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's
 
 
/
   
venster sluiten