Logo Regiobode online
Cadeauwinkel Kadoes nu officieel geopend
 
Geplaatst op: 23-03-2015

DOESBURG – Tijd voor champagne, afgelopen zaterdag bij Kadoes aan de Meipoortstraat in Doesburg. Wethouder Ellen Mulder verrichte de officiële opening van de cadeauwinkel, die na een flinke verbouwing nu helemaal naar wens is van eigenaresse Marianne van de Velde. De gevel werd in authentieke staat teruggebracht, passend bij de winkel en de historische binnenstad. “Kadoes was al een tijdje open, maar nu is het helemaal af. Tijd voor een feestje”, aldus Marianne.

Eind november opende Kadoes stilletjes haar deuren. Eigenaresse Marianne van de Velde had jarenlang een cadeauwinkel in Breda. “Na mijn verhuizing miste ik dat enorm”, zegt ze. Ze ging op zoek naar een plekje om opnieuw te beginnen en vond dat in Doesburg. “De stad spreekt me enorm aan. De bourgondische sfeer, de gezelligheid en het gemoedelijke passen heel goed bij mij. Daarbij denk ik dat mijn winkel hier ook op zijn plaats is. Er was nog geen cadeauwinkel als de mijne.”
Kadoes heeft een breed assortiment met modeaccessoires, sieraden en woonaccessoires. “Het is een combinatie van landelijk en eigentijds”, omschrijft Marianne haar stijl. “Ik zoek speciale merken die niet op elke hoek van de straat te koop zijn. Zo heb ik net het dealerschap gekregen van Dog With a Mission, dat heel vrolijke hondenriempjes verkoopt. Ik zoek spullen uit met een goede prijs-kwaliteitverhouding, zodat ik voor iedere portemonnee iets in mijn assortiment heb. Je kunt bij mij al een mooi cadeautje kopen voor een paar euro en het zo dol maken als je zelf wilt.”

Wie daar behoefte aan heeft, wordt door Marianne uitgebreid geholpen. “Door de juiste vragen te stellen, kan ik een helpende hand bieden bij het uitzoeken van een cadeautje. Ik vind het leuk om mensen enthousiast te maken voor mijn producten, zonder opdringerig te worden uiteraard. Lekker rondsnuffelen mag altijd.” De persoonlijke benadering is heel kenmerkend voor Marianne. “Mijn winkel is laagdrempelig en iedereen is welkom. Service vind ik heel belangrijk, iets bij de klant thuis afleveren is geen probleem en ieder cadeautje wordt mooi verpakt. Mijn slogan is Ieder Kado een Feestje en dat wil ik waarmaken.” Voor wie het te moeilijk vind voor een ander iets uit te zoeken, is er altijd nog een cadeaubon.

Kadoes is gevestigd aan de Meipoorstraat 18 in Doesburg en telefonisch bereikbaar via tel. 06-51278020. De winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag. Hou Regiobode de komende weken in de gaten voor aantrekkelijke acties.

www.kadoeskado.nl

Foto: Kadoes werd gezamenlijk geopend door eigenaresse Marianne van der Velde, wethouder Ellen Mulder en de vader en man van Marianne – foto: Robin Zeilmaker
 

Cadeauwinkel Kadoes nu officieel geopend
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
smeijerautobedrijf RonaldJDI
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
VR
21-09
ZA
22-09
ZO
23-09
MA
24-09
DI
25-09
WO
26-09
DO
27-09
Op 21-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 22-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 23-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's