Logo Regiobode online
Drogisterij Troost viert 90-jarig bestaan
 
Geplaatst op: 21-10-2016

BRUMMEN – Drogisterij Troost aan de Ambachtstraat 4-A in Brummen viert in november het 90-jarig bestaan van de winkel. Op 16 november 1926 startte de opa van Arian Troost, de huidige eigenaar, met een drogisterij in een pand iets verderop in de Ambachtstraat. Later nam de vader van Arian het over en inmiddels runt Arian de drogisterij, samen met zijn vrouw Jolanda al sinds 1990. Een echt familiebedrijf dus!

De drogisterij is sinds september 1999 in het huidige pand gevestigd, jarenlang onder de naam DA drogisterij. Maar sinds dit jaar is het echtpaar Troost onder de naam Drogisterij Troost verder gegaan. Arian: “Wij wilden ons echt weer met het vak bezig houden waar gezondheid en schoonheid voorop staan op een pure, natuurlijke manier. Eigenlijk zoals mijn opa ooit begonnen is”. Vroeger werkte opa Troost met een vijzel waar hij crèmes en pilletjes mee maakte. “De vijzel komt terug in ons logo”, vertelt Arian.

Bij Drogisterij Troost staan klantvriendelijkheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Jolanda is schoonheidsspecialiste. In de ochtenden werkt ze in de salon en s ’middags in de winkel. De uren dat ze in de winkel staat, geeft ze klanten graag een vakkundig advies bij de keuze van make-up en huidverzorging. “In onze winkel vind je met name veel natuurlijke, biologische producten, zoals van de merken Weleda, Urtekram, Alviana en Annemarie Börlind. Ook mooie merken als Biotherm, Payot en Dr.Eckstein geven een ruimte aan keuze. We zijn ons gaan richten op mooie dingen. Niet alleen op mooie drogisterijartikelen, maar we presenteren in onze winkel ook een stukje Home en Living”, aldus Jolanda. Daarnaast biedt Drogisterij Troost een ruime keus aan biologische reform artikelen zoals noten, gedroogde vruchten en granen.
In het eerste weekend van november wordt de verjaardag van Drogisterij Troost gevierd met een uitgebreid programma. Er komt een visagist, er zijn korte workshops, klanten krijgen een klein huidadvies en natuurlijk is er een hapje en drankje. Het volledige programma is te vinden in de advertentie in deze krant. – Foto Lotte Bienias.


 

Drogisterij Troost viert 90-jarig bestaan Klik om te vergroten
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
JDIautobedrijf Ronaldsmeijer
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
VR
21-09
ZA
22-09
ZO
23-09
MA
24-09
DI
25-09
WO
26-09
DO
27-09
Op 21-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 22-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 23-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's
 
 
/
   
venster sluiten