Logo Regiobode online
Jouw dag vraagt om meer dan één bril
 
Geplaatst op: 18-11-2016

REGIO - Ervaar nu de voordelen van speciale multimedia-, outdoor- of zonneglazen naast je bril voor dagelijks gebruik. Want ons kijkgedrag is in de loop der tijd sterk veranderd en dat vraagt veel van onze ogen. We kijken vaak en lang naar grote en kleine beeldschermen. Zonlicht en kunstlicht wisselen elkaar regelmatig af. En we willen snel kunnen reageren tijdens het autorijden, competitieve balsporten of (winter)sporten. Hendriks Optiek te Eerbeek en te Hennepe Optiek te Dieren brengen daarvoor de zonneglazen van Essilor.

Jouw dag ziet er anders uit dan die van anderen. Logisch dus dat jouw dag om een persoonlijke kijkoplossing vraagt. Zit je veel achter het stuur, waardoor je last hebt van laagstaande zon en reflecties via het wegdek? Hecht je veel waarde aan je gezondheid en vind je het belangrijk om je huid én ogen te beschermen tegen schadelijke UV-stralen? Ben jij een echte zonaanbidder en draag je graag een trendy zonnebril om je outfit helemaal compleet te maken? Dan is een van de kwalitatieve zonneglazen van Essilor dé ideale aanvulling op je bril voor dagelijks gebruik. Want met meer brillen beleef je meer..!

De specifieke outdoor glazen voldoen aan de hoge eisen die nodig zijn om je (sport-) prestaties keer op keer te verbeteren. Ze zijn gemaakt van extra sterk materiaal en laten je genieten van een haarscherp zicht op elke afstand en een hogere reactiesnelheid. De glazen zijn voorzien van een kwalitatieve krasbestendige coating en kun je kiezen voor blanke of gepolariseerde glazen. Zo kun je optimaal presteren met een outdoor-bril naast je eerste bril voor dagelijks gebruik.
Essilor is de uitvinder van het multifocale brillenglas, Varilux. De multifocale brillenglazen van Varilux zijn sinds de introductie in 1959 nog altijd ongeëvenaard en in deze regio exclusief verkrijgbaar bij Hendriks Optiek te Eerbeek en te Hennepe Optiek te Dieren, je zelfstandige vakopticien.
 

Jouw dag vraagt om meer dan één bril
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
smeijerJDIautobedrijf Ronald
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
ZO
23-09
MA
24-09
DI
25-09
WO
26-09
DO
27-09
VR
28-09
ZA
29-09
Op 23-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 28-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 29-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's