Logo Regiobode online
Bijzondere actie bij slaapspecialist Ralph Klaassen
 
Geplaatst op: 18-05-2017

DOESBURG - De winkel van Ralph Klaassen Slaapspecialist aan de Ooipoortstraat 25 in Doesburg - liefst 500 vierkante meter groot - moet helemaal leeg. Alles wordt verkocht met 50 procent korting, de hele zaak moet leeg. Nee, eigenlijk mág leeg.

Want met sluiting, verhuizing of zakelijke penarie heeft de actie gelukkig allemaal niets van doen. "We doen dit iedere twee jaar", vertelt Ralph Klaassen. "Gewoon om daarna met een geheel nieuwe voorraad te beginnen en om nieuwe showroommodellen te kunnen tonen." Het biedt kopers in ieder geval mooie buitenkansjes om tegen een meer dan aantrekkelijke korting alles aan te schaffen wat met slapen te maken heeft; van een kleedje naast het bed tot een complete boxspring, van een exclusieve kwaliteitsmatras tot een washandje of kussensloop. Maar op is op. "Want we zijn beslist geen outlet-zaak, al kruipen we met deze actie tijdelijk in die rol", aldus Klaassen.

De Doesburgse slaapspecialist levert zowel voor de particuliere als zakelijke markt. "We leveren bijvoorbeeld veel aan hotels en produceren eigen boxsprings. Dat geeft feitelijk onbeperkte mogelijkheden in maten en uitvoering. We kunnen ook hoofdboarden leveren met daarin een logo of naam van een bedrijf of particulieren verwerkt. Maar ook overtrekken en hoofdkussen kunnen worden voorzien van namen en afbeeldingen. En doordat we zelf produceren, zijn de levertijden doorgaans kort."
Dat merkten bijvoorbeeld mensen die met een pleziervaartuig in de Doesburgse passantenhaven lagen, een vraag over een matras hadden en de volgende dag verder konden varen met een op maat gemaakte nieuwe matras. "Maar ook voor caravans en campers maken wij matrassen of kussen op maat in eigen atelier", aldus Ralph Klaassen. "Die service, kennis en de kwaliteit zijn ook de punten waarop wij ons onderscheiden van anderen."

Wie benieuwd is naar de mogelijkheden van Nederlandse maatwerk en fraai ontwerp en design, de tijdelijke aantrekkelijke koopjes of vragen heeft over maatwerk in matrassen, bedden en boxsprings, kan op dinsdag, woensdag, en donderdag van 10.00 tot 17.30 uur gewoon binnen lopen, op vrijdag tot 20.00 uur en op zaterdag tot 17.00 uur. "Maar op maandag of andere momenten kan ook op afspraak onze winkel bezocht worden. Neem daarover even contact op", aldus Klaassen. - foto: Wencel Maresch

Ralph Klaassen uw Slaapspecialist, Ooipoortstraat 25 Doesburg, tel. 0313-844978. www.ralphklaassen.nl
 

Bijzondere actie bij slaapspecialist Ralph Klaassen Klik om te vergroten
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
JDIautobedrijf Ronaldsmeijer
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
WO
20-06
DO
21-06
VR
22-06
ZA
23-06
ZO
24-06
MA
25-06
DI
26-06
Op 20-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 21-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 22-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 23-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's
 
 
/
   
venster sluiten