Logo Regiobode online
Nieuw woonconcept Happy@Home bij Pijnappel Wonen Loenen
 
Geplaatst op: 17-03-2016

LOENEN - Voor iedereen die op zoek is naar een nieuw interieur, introduceert Pijnappel Wonen in Loenen het nieuwe woonconcept Happy@Home. Happy@Home is toegankelijk, veelzijdig en verrassend betaalbaar. Het is een totaal concept voor de woonkamer. Happy@Home vertaalt wereldwijde woontrends naar evenwichtige mix van moderne en romantische meubelen waardoor een tijdloos beeld ontstaat. De collectie van Happy@Home is vanaf pasen bijj Pijnappel Wonen Loenen verkrijgbaar.

Alle meubelen van happy@Home – zitmeubelen, woonkamermeubilair en accessoires - worden in eigen huis gemaakt, waarbij vooral gebruik wordt gemaakt van natuurlijke materialen, zoals hout, leder en stof. De meubels en materialen laten zich onderling goed combineren. Bovendien zijn de meeste meubelen in meerdere afmetingen, kleuren en varianten verkrijgbaar. Nieuwe lifestyle trends worden door een eigen ontwerpteam creatief vertaald naar de collectie. Zo wordt het programma continu vernieuwd en blijft de collectie actueel.
De Happy@home woonkamerprogramma’s van worden gekenmerkt door een evenwichtige combinatie van moderne en romantische meubelen. De programma’s zijn zo samengesteld dat een tijdloos beeld ontstaat, passend bij iedere woonstijl. Denk hierbij aan meubelen in karaktervol Acaciahout gecombineerde witte lak, maar ook aan een programma opgebouwd uit gerecycled eiken.
Als aanvulling op de woonprogramma’s heeft Happy@Home de keuze uit een gevarieerde collectie bijpassende eetkamerstoelen. Bij bepaalde modellen is het zelfs mogelijk om het onderstel, het bekledingsmateriaal en de kleur naar eigen inzicht samen te stellen (choices).
De zitmeubelen en fauteuils van Happy@Home bieden volop comfort en zijn eveneens in verschillende opstellingen, bekledingsmaterialen en kleuren verkrijgbaar. Bepaalde modellen zijn uitgerust met een manuele of elektrisch verstelbare relaxfunctie.
Happy@Home biedt naast een volledige exclusieve collectie meubelen - meubelprogramma’s, zitmeubelen, stoelen en fauteuils - ook een groot assortiment aan bijpassende verlichting en decoratie aan.
Wie nieuwsgierig is geworden kan de de Happy@Home collectie bekijken in de showroom van het bedrijf aan de Hoofdweg in Loenen.
 

Nieuw woonconcept Happy@Home bij Pijnappel Wonen Loenen
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
autobedrijf RonaldsmeijerJDI
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
VR
21-09
ZA
22-09
ZO
23-09
MA
24-09
DI
25-09
WO
26-09
DO
27-09
Op 21-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 22-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 23-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's