Logo Regiobode online
Verse maaltijden van Keurslager van der Horst
 
Geplaatst op: 16-10-2016

EERBEEK / DIEREN - Dat Keurslager van der Horst uit Eerbeek en Dieren een ruim assortiment met ambachtelijke producten heeft, is niets nieuws. Dat mag je immers verwachten van een goede slager. Maar dat daar ook dagverse maaltijden bij horen is niet bij iedereen bekend. Zonde eigenlijk, want het is zo makkelijk en vooral lekker dat iedereen het eigenlijk eens zou moeten proberen.


Eten zoals je het zelf ook zou maken, maar dan eigenlijk nóg iets lekkerder. Dat is het motto van Keurslager van der Horst als het gaat om hun maaltijdenservice. Gert-Jan van der Horst: “Wij willen onze klanten gezonde maaltijden aanbieden, zonder onnodige toevoegingen, maar met de lekkerste ingrediënten. En dat houdt in dat we met de seizoenen mee koken.” Het assortiment van de maaltijdenservice wisselt dus regelmatig, want niemand wil het hele jaar alleen maar boerenkool met worst eten.

Van der Horst: “We bereiden dagelijks de lekkerste maaltijden, maar het is niet te doen om die warm af te leveren. Daarom worden de maaltijden bij ons in de keuken al gekoeld en dus koud afgeleverd.” En dat koud aanleveren heeft nog een extra functie, want de maaltijden van Keurslager van der Horst zijn daarom liefst zeven dagen houdbaar in de koelkast. Op die manier is het mogelijk om voor meerdere dagen per week een bestelling door te geven. “Het gemak van kant-en-klaar maaltijden en de kwaliteit en smaak van een verse maaltijd!” aldus Gert-Jan.
“Om niemand te verplichten contact geld in huis te hebben, bezorgen wij altijd met onze mobiele pin bij de hand. Dat is fijn voor onze klanten, maar ook wij rijden niet onnodig met contact geld rond", aldus Van der Horst.

Omdat de vraag naar lekkere maaltijden steeds groter werd, is het gebied waarin Gert-Jan van der Horst bezorgd ook uitgebreid. Mensen uit Eerbeek, Loenen, Klarenbeek, Dieren, Brummen, Ellecom, Spankeren, Laag-Soeren en De Steeg kunnen rekenen op de lekkerste maaltijden. “Wij bezorgen vanaf drie maaltijden per adres en dan één keer per week. Doordat de maaltijden een week houdbaar zijn, is dit voor iedereen handig.” Vertelt Gert-Jan.

Wie kennis wil maken met de maaltijdenservice van Keurslager van der Horst is van harte welkom in de winkels in Eerbeek en Dieren voor informatie over de maaltijden, van de bereidingswijze tot de ingrediënten. Maar ook op de website www.vanderhorst.keurslager.nl is alle informatie te vinden.
 

Verse maaltijden van Keurslager van der Horst
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
smeijerJDIautobedrijf Ronald
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
ZO
23-09
MA
24-09
DI
25-09
WO
26-09
DO
27-09
VR
28-09
ZA
29-09
Op 23-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 28-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 29-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's