Logo Regiobode online
Eenprofielfoto.nl zorgt voor de juiste eerste indruk
 
Geplaatst op: 16-03-2015

WILP - Door het groeiende gebruik van social media in de afgelopen jaren, komt een profielfoto ook steeds meer onder de aandacht. Marc Chen van www.eenprofielfoto.nl is hier in 2013 alert op ingesprongen en heeft inmiddels al honderden profielfoto’s op zijn naam staan.

Het is niet toevallig dat Marc Chen zich is gaan richten op profielfoto’s. “De fotografiemarkt is sterk aan het veranderen en mijn ondernemersgeest werd uitgedaagd hier creatief mee om te gaan. Door mij in naam en dienst specifieker te richten op profielfoto’s, bleek ik voor menig klant duidelijk in een behoefte te voorzien. De toename van de zogenaamde ‘online aanwezigheid’ van veel klanten, maakt de behoefte aan representatieve foto’s steeds groter”, vertelt Chen enthousiast. “Voor een zakelijk netwerk als LinkedIn kiest men een andere presentatie dan voor bijvoorbeeld een datingsite. De eerste indruk telt, zowel bij een cv als op social media, en dan vormt een goede profielfoto een stevige basis. Twitter, Facebook en vele andere apps stellen je in de gelegenheid een profielfoto te plaatsen. Ga hier bewust mee om en bedenk goed welke indruk je maakt met jouw profielfoto.”

Vanwege het grote aantal verschillende gebruiksmogelijkheden voor een profielfoto, is een duidelijke afstemming met de klant noodzakelijk. Daarna kan de fotoshoot beginnen. “Weinig mensen voelen zich direct op hun gemak voor de camera”, stelt Chen. “Het is aan mij om ze zo ontspannen mogelijk vast te leggen en een profielfoto te maken die hen weergeeft op de wijze zoals ze willen.”
Inmiddels komen zijn klanten regelmatig terug voor een nieuwe foto, omdat ze een ander kapsel hebben, een andere bril of gewoon omdat ze variatie in foto’s willen. “Eén van mijn klanten ziet het als een jaarlijks ritueel om online up-to-date te blijven en vergelijkt het vernieuwen van haar profielfoto met de jaarlijkse apk voor haar auto”, licht de fotograaf toe.

Naast zijn fotostudio in Wilp is Chen ook regelmatig als profielfoto-fotograaf te vinden op (carrière)beurzen, bedrijfsevents, hoge scholen en universiteiten door heel Nederland. “Er is een grote vraag naar het maken van profielfoto’s op bedrijfslocaties. Dat kan bijvoorbeeld aansluitend of voorafgaand aan een salesmeeting of vergadering van filiaalmanagers. Als fotograaf sta ik dan klaar om de medewerkers sprekend op een profielfoto te zetten”, besluit hij zijn verhaal.
Eenprofielfoto.nl werkt op afspraak, wanneer het u uitkomt, overdag, ’s avonds of in het weekend.
 

Eenprofielfoto.nl zorgt voor de juiste eerste indruk Klik om te vergroten
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
autobedrijf RonaldJDIsmeijer
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
ZO
23-09
MA
24-09
DI
25-09
WO
26-09
DO
27-09
VR
28-09
ZA
29-09
Op 23-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 28-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 29-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's
 
 
/
   
venster sluiten