Logo Regiobode online
VVV Doesburg zoekt gidsen en gastvrouwen
 
Geplaatst op: 13-06-2017

DOESBURG - Doesburg is een prachtige Hanzestad met monumentale panden, musea als Lalique en prachtige evenementen als de Hanzefeesten, Montmartre markt en de Kadedagen. Met 800.000 bezoekers wordt de stad het hele jaar druk bezocht. De VVV Doesburg is de spil in het toerisme van de Hanzestad en het kantoor aan de Gasthuisstraat wordt bemand door louter vrijwilligers, onder leiding van een part-time betaalde kracht. De VVV Doesburg is een non profit vereniging.

Het team van VVV Doesburg is nu op zoek naar nieuwe gastvrouwen, gastheren en stadgidsen die op vrijwillige basis het leuke en gastvrije team willen versterken en willen bijdragen aan een gastvrij Doesburg. De VVV vraagt vrijwilligers minimaal 1 dag of 2 dagdelen per week beschikbaar te zijn. Ze zijn ook op zaterdag open en eens per maand op de Culturele Zondag. Kunt u maar één dagdeel per week, dan kan dat eventueel in overleg.
U staat bezoekers te woord aan de balie en aan de telefoon. Bezoekers kunnen terecht voor een stadswandeling, torenbeklimming, huifkartocht, toeristische informatie, fiets- en wandelroutes, toegangsbewijzen, VVV bonnen en nog veel meer. Daarnaast regelt de vrijwilliger arrangementen voor groepen. Als vrijwilliger bent u onderdeel van een team.

Steeds meer toeristen willen kennismaken met de historie van de Doesburg en de verhalen achter de verschillende monumenten en historische panden. De VVV Doesburg verzorgt stadswandelingen onder leiding van een stadsgids. Het VVV zoekt ook nieuwe gidsen, jong of oud, om het team te versterken.
Vindt u het leuk om op een persoonlijk manier de stad Doesburg te laten zien aan gasten, de geschiedenis te vertellen en de bekende plekken te laten zien, soms vanaf een huifkar, dan zijn zij op zoek naar u. Doesburg wordt steeds meer door buitenlandse toeristen bezocht. Spreekt u andere talen, zoals Duits of Engels, dan is dat helemaal mooi. Uiteraard kunt u een aantal keren meelopen met de huidige gidsen om de kneepjes van het vak te leren.

Schroom niet te reageren. Een warme belangstelling voor Doesburg en de historie vormt een goed begin voor een fijne bezigheid. Hoe vaak en wanneer u gidst, heeft u zelf in de hand.
Voor meer informatie of aanmelding, bel of mail of kom langs op het kantoor aan de Gasthuisstraat. info@vvvdoesburg.nl 0313-479088. Kijk voor meer informatie over Doesburg op www.doesburg.nl.
 

VVV Doesburg zoekt gidsen en gastvrouwen
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
autobedrijf RonaldsmeijerJDI
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
WO
20-06
DO
21-06
VR
22-06
ZA
23-06
ZO
24-06
MA
25-06
DI
26-06
Op 20-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 21-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 22-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 23-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-06-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's