Logo Regiobode online
PLUS opnieuw beste wijnsupermarkt
 
Geplaatst op: 11-06-2015

EERBEEK - PLUS Van Tetering in Eerbeek mag zich met recht de beste in wijnen noemen, want supermarktketen PLUS is opnieuw verkozen tot Beste Wijnsupermarkt van Nederland. Dat blijkt uit recent tevredenheidsonderzoek van onafhankelijk marktonderzoeksbureau Nielsen. Aan het onderzoek namen duizend consumenten deel, die regelmatig wijn aanschaffen in een supermarkt. Van de tien grootste Nederlandse supermarktketens kwam PLUS als duidelijke winnaar uit de bus. PLUS behaalde de hoogste score op elf van de twaalf onderzochte aspecten, waaronder het totale wijnassortiment, het assortiment huiswijnen en de kwaliteit van de wijnen.

Consumenten vinden dat veel andere supermarktketens de deskundigheid van medewerkers en de informatievoorziening op het gebied van wijn kunnen verbeteren. PLUS Van Tetering heeft de laatste jaren – net als andere PLUS supermarkten – veel geïnvesteerd in de opleiding van haar medewerkers en het informeren van klanten, en met succes. Bij PLUS Van Tetering staan twee gediplomeerde wijnadviseurs klaar voor de klant. Wijnadviseurs Jesper van Polen en Matthijs van Tetering staan klanten graag bij tijdens het kiezen van de juiste wijn voor elke gelegenheid, en delen met liefde hun ervaringen en favoriete wijnen.
“Wij zijn ontzettend trots dat PLUS deze titel wederom behaalt. Een goed wijnadvies vinden wij een vereiste voor elke supermarkt. Niet voor niets investeert PLUS Van Tetering al jaren in een mooie wijnafdeling en bieden wij graag een gedegen wijnadvies. Onze klanten waarderen deze deskundigheid en die tevredenheid doet ons goed. Daar doen we het immers voor”, zegt Matthijs van Tetering, eigenaar van PLUS Van Tetering.“Om de benoeming van PLUS tot Beste Wijnsupermarkt te vieren, starten we van week 25 tot en met week 28 voor onze klanten een landelijke prijsvraag via plus.nl. PLUS geeft in totaal drie keer een verblijf in een zespersoons wijnvilla van Château de l’Horte weg, inclusief retourvlucht, vervoer ter plaatse, rondleiding in de wijngaard en een wijnmakersdiner. Als Beste Wijnsupermarkt van Nederland doen we immers graag iets extra’s voor echte wijnliefhebbers.”
Het is de derde keer op rij dat PLUS de Beste Wijnsupermarkt van Nederland is volgens onderzoek van Nielsen. Ook GfK verkoos de supermarkt in 2011 en 2012 tot Beste Wijnsupermarkt. Daarnaast riep Wijnalmanak PLUS maar liefst zes keer uit tot Beste Wijnsupermarkt.

 

PLUS opnieuw beste wijnsupermarkt
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
autobedrijf RonaldJDIsmeijer
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
ZO
23-09
MA
24-09
DI
25-09
WO
26-09
DO
27-09
VR
28-09
ZA
29-09
Op 23-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 28-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 29-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's