Logo Regiobode online
Concert Pelgrim Brass in de kerk van Rozendaal
 
Geplaatst op: 10-08-2017

ROZENDAAL - Begin augustus barst traditiegetrouw de NJO Muziekzomer los, met een keur van concerten door veelbelovende jonge musici op prachtige locaties in Gelderland. In de kerk van Rozendaal treedt op dinsdag 15 augustus het kwintet Pelgrim Brass op.

De vijf jonge koperblazers van Pelgrim Brass vonden elkaar in de historische wijk Delfshaven in Rotterdam, waar het ensemble in 2013 werd opgericht. Bij deze mannen stroomt koper door het bloed. Ze begonnen allemaal op zeer jonge leeftijd met het spelen van een koperinstrument en zijn daar sindsdien nooit meer mee gestopt. Nu zij hun conservatoriumstudies hebben afgerond, timmert Pelgrim Brass hard aan de weg als professioneel koperkwintet.

Met een ongekende passie voor het ontwikkelen van eigen programma’s is Pelgrim Brass aan de slag gegaan en presenteren de musici deze Muziekzomer met trots de première van The Pelgrim’s Taste. Een samengesteld menu dat recepten uit de renaissance bevat, maar ook kruidige en experimentele gerechten. De ontwikkeling op het gebied van zowel koken als muziek heeft in de loop der tijd niet stilgestaan; u hoort de eenvoud van vroeger terug in het programma van deze koperblazers, maar ook vernieuwende werken die al uw zintuigen zullen prikkelen. Heeft u ooit gehoord van een ‘Debussy uit de oven’ of ‘Surf & Turf van Rimsky-Korsakov & Ravel’? Of zat u toch meer aan iets lichts te denken zoals een ‘Beatles-soep’ of als lunch een ‘Croque de la Frontera’? Pelgrim Brass serveert tijdens de Muziekzomer een uitgebalanceerd programma waarbij u als bezoeker zult opgaan in de kunsten van deze cuisinier musiciens.

Bas Duister – trompet
Ferdi Seelbach - trompet
Harry Stens - hoorn
Alejandro Luque Belmonte - trombone
Rommert Groenhof - tuba

Dinsdag 15 augustus - aanvang 20:00 uur; prijzen € 16,50 / jongeren t/m 30 jaar € 11. Kaarten en verdere informatie, ook over de andere concerten: www.muziekzomer.nl.
 

Concert Pelgrim Brass in de kerk van Rozendaal
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
smeijerJDIautobedrijf Ronald
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
MA
18-12
DI
19-12
WO
20-12
DO
21-12
VR
22-12
ZA
23-12
ZO
24-12
Op 19-12-2017 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 21-12-2017 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's