Logo Regiobode online
Küchentreff Dieren, van pilot tot gevestigde waarde
 
Geplaatst op: 06-04-2015

DIEREN - Richard Hentzepeter en Chet Sulzle startten een jaar geleden met hun keukenzaak onder de naam Küchentreff aan de Spankerenseweg in Dieren. Ze werden de pilotshop voor het grote Duitse inkoopbedrijf in Nederland. Beide zelfstandige ondernemers, met beiden twintig jaar ervaring in de keukenbranche, waren de 'proeftuin' voor de komst van de formule naar ons land. En het werd een succes. In navolging van Dieren, zijn er in een jaar tijd tien keukenzaken van Küchentreff in ons land geopend.

Küchentreff is een Duitse keukenfirma met bij de Oosterburen zo'n 337 winkels. Ook in Nederland was het bedrijf al jaren actief als leverancier van zelfstandige winkels. Hentzepeter en Sulzle kozen er echter voor het merk Küchentreff als naam van hun eigen zaak te gaan gebruiken. “We hoeven daardoor niets te doen aan huisstijl, imago, het up-to-date houden van het 3-d ontwerpprogramma of het bedenken of maken van folders. We kunnen ons daardoor als volledig zelfstandige ondernemers helemaal richten op waar we goed in zijn: keukens adviseren, verkopen en plaatsen”, legt Richard Hentzepeter uit.
Het project in Dieren was voor Küchentreff een pilot die zoals gezegd goed is ontvangen en inmiddels veel navolging kent. "Het biedt namelijk de optimale combinatie van een sterke merknaam, gezamenlijke inkoop en de mogelijkheden voor ons om volledig onze eigen koers te varen", vult Sulzle aan. De keukenzaak aan de Spankerenseweg in Dieren voert naast de fraaie keukens van Küchentreff bijvoorbeeld ook pvc-vloeren. Een ideale vloer voor in de keuken en/of woonkamer.
En natuurlijk kunt u ook terecht bij hen voor het vervangen van uw apparatuur, kraan of zelfs alleen een werkblad.

Een jaar na de opening mag het duo zich verheugen in een flinke schare tevreden klanten, die goed helpen de naam van Küchentreff Dieren op positieve wijze te verspreiden. "Je kunt niet adverteren tegen de mond tot mond reclame van tevreden klanten", stelt het duo vast. Maar ze weten ook dat slechte prestaties van hun bedrijf minstens zo snel worden doorverteld. Dat alleen al is een reden waarom ze heel veel waarde hechten aan service. "We geven deskundig advies en komen al onze afspraken na. Daar komt het simpelweg op neer."
Die afspraken en service kunnen zich beperken tot het inmeten, adviseren en leveren van een keuken of apparatuur, maar Küchentreff Dieren kan ook alles daar omheen verzorgen, zoals de sloop van de oude keuken, het verleggen van al het leidingwerk, Stukadoren, plaatsen van de keuken, het aanbrengen van het tegelwerk en het leggen van de vloer. "Het is allemaal mogelijk. We bieden een zeer flexibele service wat dat betreft."

Vanwege het eenjarig bestaan op 11 april, Hebben de heren een leuke Actie verzonnen.
Gedurende 1 maand ingaande op de openingsdatum 11 april ontvangt elke klant een prachtige Tassimo koffieautomaat van Bosch bij aankoop van een complete keuken

www.kuechentreff-dieren.nl, Spankerenseweg 54A Dieren, tel. 0313-744090.

Foto:
Richard Hentzepeter en Chet Sulzle in hun succesvolle Küchentreff keukenzaak in Dieren - foto: Wencel Maresch

 

Küchentreff Dieren, van pilot tot gevestigde waarde Klik om te vergroten
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
autobedrijf RonaldJDIsmeijer
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
ZO
18-02
MA
19-02
DI
20-02
WO
21-02
DO
22-02
VR
23-02
ZA
24-02
Op 18-02-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 19-02-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 20-02-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 21-02-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 22-02-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 23-02-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-02-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's
 
 
/
   
venster sluiten