Logo Regiobode online
Enthousiasme over pitch Young Leaders
 
Geplaatst op: 06-01-2018

DOESBURG - De groep Young Leaders presenteerde onlangs haar ideeën aan burgemeester, wethouders en raadsleden. De jongeren willen graag meer bedrijvigheid in het weekend en een geschikt voetbalveld, waar ook in de avonduren gesport kan worden.

 

In zes weken tijd zijn de Young Leaders van Doesburg klaargestoomd om hun eigen ideeën en wensen over te kunnen brengen in een goed onderbouwd plan. Samen met de trainers van de Nationale Jeugdraad en buurtsportcoaches van Doesburg zijn er twee wensen naar voren gekomen die totaal zijn uitgewerkt en onlangs werden gepresenteerd aan het college en de raad van Doesburg.

De Young Leaders hebben tijdens de trainingen aangegeven dat ze graag meer bedrijvigheid in het weekend zouden willen en een geschikt voetbalveld waar ook in de avonduren fanatiek gesport kan worden. Dit hebben zij in twee strakke presentaties uitgelegd aan het bestuur van de gemeente. Enige uren voordat het moment daar was werd er nog hard gewerkt aan de presentaties om de puntjes op de i te zetten en de Young Leaders waren op het moment suprème dan ook zeer goed voorbereid. Zo wisten ze na hun presentatie alle vragen passend en goed onderbouwd te beantwoorden.

Na verder te zijn gegaan op de inhoud werd er een plan gemaakt om mee vooruit te kijken. Zowel burgemeester en wethouders als raadsleden waren onder de indruk van de plannen van de jongeren. Op basis van de presentaties worden er afspraken gemaakt met wethouder Peter Bollen en wethouder Ellen Mulder om de mogelijkheden voor realisatie te bespreken.

Het project Young Leaders is op aanvraag van verschillende partijen opgezet in Doesburg. De Gemeente Doesburg, Jongerencentrum 0310, onderdeel van Cambio, en Doesburg Beweegt hebben samen dit plan ontwikkeld en uitgedragen. Het doel is om samen met de jongeren te ontdekken wat de wensen voor Doesburg zijn en wat haalbaar is om deze ideeën met de politiek samen uit te voeren.

Enthousiasme over pitch Young Leaders Klik om te vergroten
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
autobedrijf RonaldsmeijerJDI
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
WO
26-09
DO
27-09
VR
28-09
ZA
29-09
ZO
30-09
MA
01-10
DI
02-10
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 28-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 29-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 30-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 01-10-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 02-10-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's
 
 
/
   
venster sluiten