Logo Regiobode online
Gezellige kapsalon Ans Sterne viert 20-jarig jubileum
 
Geplaatst op: 04-11-2016

DIEREN – Kapsalon Ans Sterne in Dieren-Zuid viert de hele maand november het 20-jarig jubileum van de kapperszaak. Eigenaresse Ans Sterne begon de salon twintig jaar geleden aan de Kerkstraat 2. Sinds zes jaar knipt ze al haar klanten met veel plezier aan de overkant, Kerkstraat 3, gevestigd aan het knusse marktpleintje.

“Ik heb alle veranderingen meegemaakt”, vertelt Sterne. “Mijn vak heeft alles met mode en trends te maken. Was vroeger knippen, watergolven en opsteken hip; nu is lang haar in de mode en wordt er steeds meer kleur gebruikt”. Dat is dan ook precies waar Sterne goed in is: kleuren. En dat doet ze graag. “Met al die ervaring leer je hoe je moet kleuren. Hoe vaker het mis is gegaan, hoe meer je over kleuren leert”, glimlacht ze. Haar vak beoefent ze altijd met plezier. “Je kan mensen maken en breken. Maar hier gaat nooit iemand verdrietig de deur uit. Ik maak mijn klanten mooi en ze gaan altijd gelukkig de deur uit. Dat is fijn”.

Sterne let altijd goed op als iemand haar kapsalon binnenloopt. ‘Is ze lang, klein? Hoe ziet haar gezicht eruit?’ De kapster let op kledingstijl, het soort schoentje, het jasje. Sterne: “het zegt allemaal zoveel. Het gaat om het totaalbeeld. iemand met een opvallende jas, wil vaak ook opvallend haar. Dan ben je een persoonlijkheid”. Sterne houdt ook van kort haar. Daar kan je lijnen in maken en het model zo knippen dat het past bij het gezicht. Sterne: “lang haar hangt alleen maar”. Ook voor visagie en een kleuranalyse kan men bij Kapsalon Ans Sterne terecht.
Sterne werkt in haar gezellige en persoonlijke salon samen met Silvia en stagiair Demi. De kapster pakt goed uit voor het jubileum. Alle klanten krijgen in de maand november twintig procent korting op de producten in de winkel. Iedereen die de salon verlaat, krijgt een paraplu cadeau. “dat heb ik tot nu toe bij al mijn lustrums gedaan”, vertelt Sterne. En wie in november een waardebon ter waarde van 20 euro koopt, kan deze in januari inleveren en dan is de bon 30 euro waard. Op 25 november wordt het jubileum gevierd met een klein marktje, met erwtensoep, chocolademelk en glühwein. Mede-ondernemers uit Dieren-Zuid zijn ook present en Ans Sterne verzorgt die dag metamorfoses. – Foto Lotte Bienias

www.kapsalonanssterne.nl

 

Gezellige kapsalon Ans Sterne viert 20-jarig jubileum Klik om te vergroten
 
Uw naam:
Uw e-mail:
Ontvanger naam:
Ontvanger e-mail:
Uw bericht:
 
 
Reageren
Reageren
Printen
Printen
Doorsturen
Doorsturen
 
Verwante artikelen
 
Er zijn geen verwante artikelen.
Advertentie:
autobedrijf RonaldsmeijerJDI
 
Reacties
 
Er is nog niet op dit artikel gereageerd.

 
Laat uw reactie achter
 
Uw bericht (u kan maximaal 1 bericht per artikel per 30 minuten plaatsen): Uw naam:
 
Uw e-mailadres:
Aanmelden voor de nieuwsbrief
Breng mij op de hoogte van nieuwe reacties op dit artikel
   
 
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
ZO
23-09
MA
24-09
DI
25-09
WO
26-09
DO
27-09
VR
28-09
ZA
29-09
Op 23-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 28-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 29-09-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's
 
 
/
   
venster sluiten