Logo Regiobode online
StreekFair in Lathum
 
LATHUM, Recreatiepark De Veerstal, 11.00-16.30 uur

LATHUM - Op zondag 20 augustus vindt aan de Oude Rhedense Veerweg, op het terrein van Recreatiepark de Veerstal nabij het pontje, de tweede editie van de StreekFair Lathum plaats. Dat is een markt voor alles wat onze regio kleur, geur en smaak geeft. Kazen en worsten, jams en chutneys, wijnen en bieren, brood en banket: superlekker en uit eigen streek of huis. Er is veel te zien en te proeven.

Natuurlijk is daarnaast volop ruimte voor kunstzinnig en ambachtelijk vakmanschap: schilderijen, kleden, sculpturen, gebruiksvoorwerpen, et cetera. Tientallen kramen vol met alles wat deze omgeving voortbrengt, opgesteld rondom een gezellig horeca- en evenementenplein.
De StreekFair begint om 11.00 uur en duurt tot zo'n 16.30 uur. Deze markt biedt elk wat wils. Voor de kinderen is een compleet animatieteam op pad en er zijn verschillende terrassen om te ontspannen. Een rad van fortuin en een veiling, opnieuw verzorgd door Jan Breukelaar, zorgen voor wat extra spanning en amusement. Waar bezoekers zeker op mogen rekenen: met deze prijzen zijn ze gegarandeerd winnaars. Al met al alles voor een mooie middag aan de Rhederlaag.
De StreekFair is een initiatief om de toerist, maar zeker ook de eigen bevolking, kennis te laten maken met wat de regio rond Lathum te bieden heeft. Een impuls die bijdraagt aan het aantrekkelijk maken van de Rhederlaag als toeristische bestemming, ook voor thuisblijvers.

De StreekFair is mede mogelijk gemaakt door een aantal sponsoren, die onder meer de prijzen voor veiling en rad van fortuin beschikbaar hebben gesteld. Het evenement groeit en dat geldt ook voor het aantal standhouders dat deelneemt. Dit jaar is er weer meer ruimte voor kramen en de opstelling daarvan is verbeterd, met nu centraal het horecaplein. Een opzet die meer mensen trekt en vasthoudt. De fair is vrij toegankelijk en ook de kraamvergoeding die gevraagd wordt aan de standhouders is zeer laagdrempelig.
 « Naar overzicht
Advertentie:
smeijerJDIautobedrijf Ronald
Advertentie
 
asselt
 
 
Op de kaart
 
 
 
Zoeken
 

 
Weekagenda
 
MA
23-07
DI
24-07
WO
25-07
DO
26-07
VR
27-07
ZA
28-07
ZO
29-07
Op 23-07-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 24-07-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 25-07-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 26-07-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 27-07-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 28-07-2018 zijn er geen activiteiten gepland.
Op 29-07-2018 zijn er geen activiteiten gepland.

Bekijk volledige agenda »

 
Tips?
 
Heeft u een tip voor de regiobode, stuur hem dan in via dit formulier
 
regio's